Een greep uit onze diensten

Ontstoppingen

Verstoppingen vormen een veelvoorkomend probleem in huishoudens en kunnen leiden tot schade aan leidingen, onaangename geuren en hygiëneproblemen. Factoren zoals ophoping van vet, voedselresten en externe invloeden dragen bij aan verstoppingsproblemen. De meest voorkomende soorten verstoppingen zijn verstopte toiletten, gootstenen, doucheafvoeren en rioolleidingen. Wij bieden snelle en professionele oplossingen om verstoppingen te verhelpen en schade te voorkomen.

Sanitair

Of u nu op zoek bent naar het vervangen van een sifon, het omleggen van waterleidingen, het installeren van kranen, het vervangen van een toiletpot, het aanleggen van afvoeren of het renoveren uw douche kraan, wij staan klaar om u te helpen. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed functionerend sanitair systeem is voor uw comfort en welzijn thuis of op het werk. Daarom streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van snelle, efficiënte en duurzame oplossingen, afgestemd op uw budget!

Lekkage

Een lekkage in huis kan verschillende problemen veroorzaken die het dagelijks leven verstoren en de leefomgeving aanzienlijk beïnvloeden. Hier zijn een paar redenen waarom lekkages zo vervelend zijn: Waterschade (denk hierbij aan meubels en vloeren) schimmelvorming (langdurig onopgemerkte lekkage veroorzaakt schimmel)  geuroverlast (water wat in meubels trekt gaat op den duur ook enorm stinken)  kortom: dit wil je niet! Wij bieden snelle en effectieve oplossingen om verdere schade te voorkomen. 


Staat uw project hier niet tussen?

Geen enkel probleem! Bij MDO Loodgieters begrijpen we dat elk project uniek is en mogelijk niet altijd in een vooraf gedefinieerde categorie valt. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor al uw loodgieters- en sanitair behoeften, ongeacht de aard van het project. Wij staan klaar om uw projecten aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op voor snelle en betrouwbare service!