Wie is MDO Loodgieters?

MDO Loodgieters is uw betrouwbare partner voor professionele loodgietersdiensten in Amsterdam en omgeving. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder loodgieterswerk, sanitaire installaties en noodhulp. Ons team staat 24/7 paraat om u te helpen, en wij hanteren eerlijke prijzen zonder verborgen verrassingen.

In 2022 begonnen we met een droom: MDO Loodgieters oprichten. Wat begon als een idee aan de keukentafel groeide uit tot een bloeiend bedrijf. We zijn trots op ons vakmanschap, onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Elke dag stappen we met een glimlach op ons gezicht de bus in, klaar om problemen op te lossen en glimlachen te bezorgen. Met MDO Loodgieters is geen klus te groot, geen uitdaging te moeilijk, en geen droom te ver weg. We zijn dankbaar voor de reis die we hebben afgelegd en kijken uit naar wat de toekomst ons nog zal brengen.

Wij streven ernaar om snelle, efficiënte en duurzame oplossingen te bieden die aansluiten bij uw budget. Of het nu gaat om het ontstoppen van leidingen, sanitaire installaties of lekkage reparaties, wij leveren maatwerk voor al uw projecten.

Bij MDO Loodgieters geloven we in eerlijkheid en transparantie. Ons team is opgeleid door de oude garde Amsterdamse loodgieters, waardoor we weten wat echt werken is, voor eerlijke prijzen!


Wat zeggen onze klanten over MDO Loodgieters?

Reactie plaatsen

Reacties

Lina
3 maanden geleden

Mijn eeuwige badkamer drama eindelijk opgelost! MDO is echt geweldig! Bedankt voor de goede zorgen en oplossingen.

Rania
3 maanden geleden

Fijn en snel in contact. Ik ben goed geholpen en alles is volgens afspraak gegaan. MDO is een aanrader!

J. de Jong
3 maanden geleden

MDO heeft meerdere kennissen op kundige wijze uit de brand geholpen. Zelf op afstand advies ingewonnen over het ontstoppen van mijn doucheput en uitstekend geholpen. Ik zou MDO zeker aanraden.

Emma
3 maanden geleden

Top service, super snel en betrouwbaar! Precies gedaan wat afgesproken.

Stichting al maarif
3 maanden geleden

Wij zijn blij met MDO! Mo heeft ons vaak in het weekend uit de brand geholpen en is altijd eerlijk geweest over de problemen van onze riolering. Dankzij Mo zijn fouten van de gemeente ontdekt en herstelt!


Leer ons beter kennen op Instagram